FACEBOOK
FB
TWITTER
TW
ASK.FM
ASK
TB
TB

Pelajar Matrikulasi Berdedikasi

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum :)
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ada setahun tak aku tak update? aku kat matriks ni, matriks penang, umur dah 19 tahun dah pun. urm, unofficially 19, actually but who cares. uhuks.
just wanna let all of you know, that I'm still alive, hahahahaha.
so yeah, byebye ;)
 
not an all time blogger writer anymore
and a very very very very busy girl
sofia

Bekas penganggur -> Pekerja bertauliah

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum :)

Alhamdulillah.
Saya sudah selamat bekerja selama seminggu di sebuah bookstore di kawasan perumahan saya. Kak Fasi banyak tolong aku kerja. Hum pun banyak support aku dan cover bila kegelabahan aku di peringkat maksima, though aku yang kerja lagi lama daripada Hum hahaha. Sepanjang aku bekerja ni kan (ecehcehceh) banyak kelemahan aku yang aku dah berjaya REVEALkan. hahahaha.
*sekarang ni Hum tengah ajar Kak Fasi cara torbaik nak edit blog. hehehe*
Aku ni asyik tergelak je dengan gelagat diorang ni. Bayangkan, kat tempat kerja pun kami boleh online, edit blog, main online games haa, punya sporting managers aku ni, hahahaha. Untungla Kak Fasi ni pekerja senior kat bookstore ni, tanya je dia, apa nak kena buat.
Kak Fasi eceli tua setahun daripada kami (aku dan Hum) currently, she's studying in Kolej Teknologi Timur, Sepang. Ambil course Pendidikan Awal Kekanak. Teacher to be lah tu. She scores 4 Flat during her first SEM exam. and I was like,
"FUYOOOOOOOO HEBAT GILA AKAK!!!!!!!"
serius aku kagum. aku ni hah? entah dapat ke tak further study T^T
Hm. dah sebulan aku tinggalkan Kuala Klawang. Tak rasa rindu pun. Cuma kekok bila adik adik dah start beli barangan sekolah dan aku hanya merenung aje. huhuhu. Takut sentiasa menemani aku dalam menuju ke bulan Mac.

MUNGKIN ITU PENAMATNYA

MUNGKIN ITU PERMULAAN
UNTUK PENGEMBARAAN YANG LEBIH PANJANG DAN MENCABAR

Salam Tahun Baru

2015
xx
S
Imma 97 kiddo | SPM Leaver