FACEBOOK
FB
TWITTER
TW
ASK.FM
ASK
TB
TB

Seven Days Left :)

"Apakah Benda Paling Tak Best?"
bila SPM tinggal lagi seminggu dan tahap kemalasan kau berada di peringkat maksimum -.-


بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum :)
dah lama kan tak update? yelaa, orang busy. *bersin*
so, SPM tinggal lagi tujuh hari YAY YAY YAY *menangis* actually, tak ramai yang tahu, I'm afraid of future :"( aneh kan? yup. thats me. masa aku sekolah rendah dulu, aku selalu kata kat diri sendiri, 'no sofia. kau takkan sempat hadapi UPSR because kau mati before darjah 6 or kiamat akan berlaku' but look at me now,
I AM A SPM CANDIDATE AND SPM IS NEXT WEEK.
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aku tak tahu apa akan jadi dengan diri aku, cita cita pun aku masih teragak agak nak ambil apa. dengan keadaan aku yang sekarang, boleh ke aku ada masa depan yang cerah? dengan harapan tinggi melambung tahap tak ingat oleh orang sekeliling, aku berasa sangat takut di tahap tak ingat juga. huhuhu. sebab aku terlampau sangat takut, one of my ex-best friend had called me PETERPAN. uhuk uhuk. So here I am, counting days to SPM, and counting days to be called as lepasan SPM, no-longer-student. dan aku takut nak pegang title tu. most of teens at my age was like "AHHH TAK SABARNYA NAK HABIS SEKOLAH!!" dan aku kat situ tersengih macam kerang busuk. dalam hati aku hanya ALLAH je tahu betapa cuak nya aku nak habis sekolah.
Ramai kata, you'll miss your school times, dan, time kau bekerja, perasaan kau mesti kalau lah aku boleh kembali ke zaman sekolah!!
tak, aku tak perlu tunggu zaman bekerja, aku dah rasanya sekarang. i dont want to leave my school phase. aku takut nak hadapi masa depan.
my mum said,
"just follow the flow, along. once you live at the phase, you know what you have to do. life must go on."
yeah mum, but i don't want to live at that phase.
haih.
am I the only one who feel this? hm.
-------------------------------------------------------------------
okay, kalian semua. tolong sangat sangat doakan kejayaan aku dan 148 rakan aku yang lain. doakan kami dapat straight A+ tau! doakan CAMARADERIE-27 berjaya di dunia dan akhirat.
akhirul kalam, doakan aku dapat atasi ketakutan aku.
bye, assalamualaikum.

((alaa, aku takjumpa gambar batch la pulak =.=))


p/s: already move on, and I'm proud with myself :)
Love,
sofiayuhanis


Hello Future :)

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum :)
 
pehh lama harom tak update. ketidak langsungan internet membantutkan segalanya. well, spm kian menghampiri. ketakutan melanda ini. serius pointer tak lepas lagi 3.5 :( sadis cam haromm. tak dapat ah kelas pertama for this time graduation day :'( takpelah..
 
well, i wanna leave all the past behind. gotta hit the best for my future.
 
your bless and dua are needed.
 
do pray for me..
 
jazakumullah.
 
HELLO SPM
 
HELLO FUTURE
wassalam.
S
Sofia Yuhanis will score 10 A+ in her SPM14. amin :)